Vatandaşları şimdiden bayram alışverişi telaşı sararken, bayram ziyaretlerinin vazgeçilmez hediyesi olan kolonya için ilk tercih Yalova Geceleri oluyor. Yalova gazetesine özel açıklamalarda bulunan Yalova Geceleri işletme sahibi Arzu Dilsizoğlu, Yalova’ya özgü kokulardan oluşan tescilli 5 kolonyadan bahsetti. Yalova Geceleri işletme sahibi Arzu Dilsizoğlu, “40 yıldır burayı işletiyoruz. Eski bayramların yerini hiçbir şey tutmuyor. Pandemi sonrası daha farklı oldu her şey. Önce ki senelerde dükkânımız daha yoğun oluyordu elbette. Ama pandemi döneminde insanlarda oluşan kolonya alışkanlığı müşterilerde de bir süreklilik arz etmeye başladı. Yine bayramlarda bir yoğunluk yaşanıyor. Yalova’ya özgü kokular olduğu için Yalova dışından gelen müşterilerimiz daha çok oluyor” şeklinde konuştu.

‘Tescilli 5 çeşit kolonyamıza ilgi büyük’

Tescilli olan 5 çeşit kolonya kokusundan bahseden Yalova Geceleri işletme sahibi Arzu Dilsizoğlu, “Esanslarımız yurt dışından geliyor. 7 farklı esansın karışımıyla oluşturuluyor. Tescilli olan 5 çeşidimiz ise; Yalova Geceleri Kolonyası, Akdeniz Akşamları Kolonyası, Yalova Life Kolonyası, Yalova Esintisi Kolonyası ve Yalova Hatıraları Kolonyasıdır” dedi. Kolonya fiyatları hakkında bilgi veren Dilsizoğlu, “Limon kolonyasının bir litresi 50 lira. Kokulu kolonyalarımızın bir litresi ise 70 lira” ifadelerini kullandı.

HABER/ RÜMEYSA ŞAHİN

Vatandaşın tercihi ‘Yalova Geceleri’ (11)Vatandaşın tercihi ‘Yalova Geceleri’ (8)Vatandaşın tercihi ‘Yalova Geceleri’ (9)Vatandaşın tercihi ‘Yalova Geceleri’ (3)Vatandaşın tercihi ‘Yalova Geceleri’ (6)Vatandaşın tercihi ‘Yalova Geceleri’ (2)

Editör: Rümeysa Şahin