Vatan Caddesi yolların da kaldırım çalışmaları nedeniyle, sürücüler ve yayalar zor anlar yaşıyor. Yalova’nın bu aralar durumu çamur deryası içinde. Çamur deryasına Vatan Caddesinde yapılan kaldırım çalışmaları da eklenmiş durumda. Yapılan kaldırım çalışmasında patlayan suya ekipler müdahale ederken sokaklar çamur deryasına döndü. 
Yalovada Neler Oluyor Yalova Haber Gazete Manset (13)

Çamur Deryası, Kirlilik Akıyor

Doğu Sahil Bandında son durumu, Batı Sahil Bandının son durumu, sahil boyunca insanların denk geldiği çalışmalara önlem için çekilen şeritler, sahildeki palmiyelerin fırtına sonrası gördüğü hasar neticesinde başlatılan çalışmaların durması ve tehlike durumunun devam etmesi, Mini Amfinin içine doldurulan mıcırla karışık toprak yığını, Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin çevresel durumu, Kentsel Dönüşüm nedeniyle başlatılan kazı çalışmalarından doğan çamur ve yarılan yollar, Yalova Lisesi’nin hafriyatının kaldırılamaması ile oluşan toprak tepeleri. 

Yalovada Neler Oluyor Yalova Haber Gazete Manset (17)

Seçim yarışı öncesinde vatandaşların yorumu, Yalova en parlak dönemini yaşaması gerekiyor denirken, Yalova’da yarım bırakılan çalışmalar, çekilen şeritler ile örülmüş durumda. Safran deresinin ıslah çalışmasının devam etmemesi, dere yatağı içerisinde yağışlarla erozyona uğrayan alüvyonların birikip toprak yığınlarını oluşturması, denetimsiz bırakılan inşaatların oluşturduğu çevresel kirlilik ve yetersiz önlemler, Yalova’da adeta kirlilik akar durumuna geldi. Seçim yarışı öncesinde şantiye alanına dönen Yalova’da ne zaman düzenli hale geleceği merak konusu iken, Yalova’nın sembolü Yürüyen Köşk’ün bakımsızlığı ve verilen seçim vaatleri içerisinde kendine vaat olarak yer bulması, “Yalova Benim Kentimdir” diyen Atatürk’ün Şehrine yakışıyor mu? Çalışmalar ne zaman devam edecek? Çalışmalar yerel seçimlere mi takıldı? 

Özel Haber : Duygu Saral 

Yalovada Neler Oluyor Yalova Haber Gazete Manset (14)

Yalovada Neler Oluyor Yalova Haber Gazete Manset (12)

Yalovada Neler Oluyor Yalova Haber Gazete Manset (11)

"Yalova'nın Kültürel ve Doğal Mekanlarını Göstermek İstiyoruz" "Yalova'nın Kültürel ve Doğal Mekanlarını Göstermek İstiyoruz"

Yalovada Neler Oluyor Yalova Haber Gazete Manset (9)

Yalovada Neler Oluyor Yalova Haber Gazete Manset (7)

Yalovada Neler Oluyor Yalova Haber Gazete Manset (8)

Yalovada Neler Oluyor Yalova Haber Gazete Manset (6)

Yalovada Neler Oluyor Yalova Haber Gazete Manset (4)

Yalovada Neler Oluyor Yalova Haber Gazete Manset (2)

Editör: Arda Yavuz