Merhaba sevgili okurlarım. Son yüzyılın deprem felaketi ile yatıp kalkmamız lazımken, köşe yazarlarımız, televizyon yorumcularımız, haber bültenlerimiz, enkazların altında halen kurtarın bizi feryatları devam ederken, seçim çalışmalarını insanların gözlerinin içine soka soka, on binlerce insan soğukta titreyerek saatlerce bekletip, deprem bölgesindeki vatandaşlarımızın konumunu ve durumunu yaşatmaları, olmadı yine sınıfta kaldık.

Önümüzdeki Cumhurbaşkanlığı seçimleri büyük bir faktör biliyorum da biraz abartmadık mı acaba ne dersiniz. Muhalefetin aday çıkartma gecikmesi ortamı gerdi galiba. Kendi aralarında yaşanan problemlerine saygı gösterirken medya dahil başka problemlerimiz yokmuş gibi öne çıkarılması olmadı, yine sınıfta kaldık.

Aslında felaket bölgesindeki vefat edenlerimize, yaralılarımıza, yakınlarını kaybedenlerimize bir nebze de olsa saygı gösterebilirdik. Pentagon sınırımıza binlerce tır silah ve asker yığarken, bunlar acaba felaketin hemen sonrasında fırsat bu fırsat diyerek, kafalarındaki planı hayata mı sokuyorlar diye endişeye hiç kapılmadık ve yine sınıfta kaldık.

Amerikan başkanının televizyonlarda iktidar partisinin artık gitme zamanıdır demesinden bazı muhalefet grupları sevinerek, Amerika’da Erdoğan’ın gitmesini bizim göreve gelmemizi istiyor mesajını bu şekilde algılayınca, sınırımıza binlerce tır askeri malzemenin hem içeriden hem de dışarıdan konuşlanmasını yine atlayıp bir daha sınıfta kalmışlardır.

Halbuki şimdi tamda birlik ve beraberlik zamanıdır, iktidar muhalefet el ele olduğunu haykırmasının zamanıdır.

Yoksa bırakın sınıf geçmeyi, sınıfta kalmayı, adamın eline bunlar belge verirler benden söylemesi.