Çok değerli okuyucu bir süredir yazı paylaşamadım. Özürlerimi sunarak ve aynı zamanda sevindirici bir haberi paylaşmak isterim. Lisans hayatımdan sonra yüksek lisans eğitimime başlamıştım ve bu dönem mezun oldum. Bundan dolayı okul ve iş hayatımı yürütürken maalesef yazılarımdan geri kaldım. Ancak bundan sonraki yazılarımı Yüksek Mimar olarak devam ettireceğim gururu var içimde…

Bu dönemde her zaman destekleriyle bana yol gösteren sevgili hocam Dr. Öğr. Üyesi Duygu Gökce’ye çok minnettarım.

Aile bireylerim Doğan Güngör ve Leyla Güngör bütün eğitim-iş hayatım boyunca gururla ve sabırla beni sonuna kadar desteklediler.

Kardeşim Nisanur Güngör’e ve bu dönemde her zaman yanımda olarak destekleriyle bana yardımcı olan arkadaşlarım; Serdar Kemal Uzunoğlu, Ceren Çizmecioğlu, Büşra Kılıçdağ, Merve Vural, Mehmet Murat Tungut, Elçin&Cihan Çolak’a teşekkürü borç bilirim.

Firmamı kurduktan sonra iş hayatımda ve okul hayatımda her yaptığımla yanımda olan her türlü yardım ve destekte bulunan Soner Doğan ve ailesine çok teşekkür ediyorum.

Tez konusu olarak Samsun özelinde alışveriş merkezleri tasarımlarını yaşadığımız Kovid-19 salgını çerçevesinde inceledim. Geleceğe yönelik çıkarımlar geliştirilmesi adına anket çalışması düzenleyerek kullanıcı görüşleri odaklı sonuçlar çıkardım. Umarım hem akademiye hem de literatüre değerli bir katkım olmuştur.

Ayrıca özellikle Yalova Gazetesine beni bu dönemde destekleyip sabırla yazılarımı bekledikleri için minnettarım. Haftaya görüşmek dileğiyle…