Becan; Halkımızla Geleceğe Yürüyoruz Becan; Halkımızla Geleceğe Yürüyoruz

31 Mart 2024 yerel seçimlerine az bir zaman kala siyasal partiler faaliyetlerini sürdürürken, Belediye Başkan Aday olan isimler son düzlüğe girmeden önce seçim çalışmalarına devam ediyor. Geçtiğimiz hafta içinde AK Parti’nin Yalova’dan açıkladığı 8 Belde’den bir tanesi olan ve Kadıköy Belediye Başkanlığı’na aday gösterilen Cem Gümüş de bu isimlerde biri. Çalışmalarına Aday Adaylığı sürecinde başlayan Gümüş, ismi açıklandıktan sonra da bu çalışmalarına devam etti. Kadıköy’de gidilmek yer bırakmayan Gümüş’ün son adresi Kadıköy Belediyesi oldu.
Yalova Kadikoy Belediye Baskan Yerel Secim Aday Ziyaret Ak Parti (2)2011 yılından beri Kadıköy Belediye Başkanlığı görevini üstenen Mehmet Şahin’nden bayrağı devralmak isteyen Gümüş ve ekibi, Başkan Şahin’i makamında ziyaret etti. Başkan Şahin ile yerel seçim süreci hakkında sohbet gerçekleştiren Gümüş’e seçimler için başarılar dilendi ve nazik ziyaretleri için teşekkür edildi. 
Haber/Göktuğ Doğukan Yüksel

Yalova Kadikoy Belediye Baskan Yerel Secim Aday Ziyaret Ak Parti (3)Yalova Kadikoy Belediye Baskan Yerel Secim Aday Ziyaret Ak Parti (4)

Editör: Arda Yavuz