Yalova’da 2 Motosiklet Kafa Kafaya Çarpıştı: 1 Ölü, 3 Yaralı Yalova’da 2 Motosiklet Kafa Kafaya Çarpıştı: 1 Ölü, 3 Yaralı

İslam dininin inancına göre Kur'an'ın, Allah tarafından Cebrail adlı melek aracılığıyla Peygamber Muhammed'e vahyedilmeye başlandığı gece olması sebebiyle İslam aleminin en önemli günlerinden biri olan ve Ramazan ayının 27. gecesinde kutlanan Kadir Gecesi için Yalova’daki Belediye Başkanları kandil simidi dağıtarak vatandaşlarda temas kurdular. Bu isimlerden biri olan ve 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri sonrası Çiftlikköy’ün yeni Belediye Başkanı seçilen Adil Yele, ilçedeki camilere giderek kandil simidi dağıttı. 
Yalova Ciftlikkoy Beledye Baskan Islam Musluman Kadir Gece Kandil Simit (2)“Tüm ibadetler kabul olsun”
Bu önemli geceye ilişkin gerçekleştirdikleri etkinlik kapsamında açıklamalar yapan Başkan Yele, “Bin aydan daha hayırlı Kadir Gecesi münasebetiyle ilçemizdeki tüm camilerimizde kandil simidi dağıtımı yaptık. Ben de CHP İlçe Başkanımız Savaş Kaşıkçı ve ilçe yöneticilerimiz ile birlikte Sahil Camii’nde vatandaşlarımızın Kadir Gecesi’ni kutladım. Bu mübarek gecede yapılan tüm ibadetlerin kabul olmasını diliyorum.
Haber/Göktuğ Doğukan Yüksel

Yalova Ciftlikkoy Beledye Baskan Islam Musluman Kadir Gece Kandil Simit (8)Yalova Ciftlikkoy Beledye Baskan Islam Musluman Kadir Gece Kandil Simit (9)Yalova Ciftlikkoy Beledye Baskan Islam Musluman Kadir Gece Kandil Simit (7)Yalova Ciftlikkoy Beledye Baskan Islam Musluman Kadir Gece Kandil Simit (5)Yalova Ciftlikkoy Beledye Baskan Islam Musluman Kadir Gece Kandil Simit (6)Yalova Ciftlikkoy Beledye Baskan Islam Musluman Kadir Gece Kandil Simit (4)Yalova Ciftlikkoy Beledye Baskan Islam Musluman Kadir Gece Kandil Simit (3)

Editör: Arda Yavuz