31 Mart Mahalli Genel Seçimlerine çok az bir zaman kala siyasal partiler ve adaylar çalışmalarına devam ediyor. Son düzlüğe girilmesinin ardından Belediye Başkanlığı’na talip olan isimler çalışmalarını sıkılaştırırken, adaylara da Genel Merkezleri tarafından da destek geliyor. Bu adaylardan ikisi de Türkiye İşçi Partisi tarafından Yalova Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen Hasan Kazbek ve Türkiye İşçi Partisi tarafından Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen Cem Tankut. Adaylığı belirlendiği andan itibaren seçim çalışmaları kapsamında Yalova’da ve Çiftlikköy’de yaşayan vatandaşlarla bir araya gelen Kazbek ve Tankut’a destek vermek, seçim sürecini değerlendirmek için TİP Başkanı ve TİP Gebze Belediye Başkan Adayı Erkan Baş Yalova’ya geldi.

Yalova Tip Turkiye Isci Partisi Gazete Haber Manset (7)

15 Mart Cuma günü akşam saatlerinde Cevdet Aydın Parkı’nda toplanan Türkiye İşçi Partililer, Genel Başkanları Baş ve adayları Kazbek ve Tankut ile kucaklaşmak için yerlerini aldı. Park’ta toplanan Yalovalılara Tankut, Kazbek ve Baş seslenirken, yerel seçimler için destek istediler. TİP Başkanı ve Gebze Belediye Başkan Adayı Baş konuşmasının sonlandırdıktan sonra kendisini dinlemeye gelen vatandaşlardan büyük ilgi gördü ve teker teker fotoğraf çektirdi.

Erkan Baş, Hasan Kazbek ve Cem Tankut’un konuşmalarının tamamını videomuzdan izleyebilirsiniz.

Haber/Göktuğ Doğukan Yüksel

Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Karataş; Denizcilik Bakanlığı Olmalı Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Karataş; Denizcilik Bakanlığı Olmalı

Yalova Tip Turkiye Isci Partisi Gazete Haber Manset (9)Yalova Tip Turkiye Isci Partisi Gazete Haber Manset (10)Yalova Tip Turkiye Isci Partisi Gazete Haber Manset (8)Yalova Tip Turkiye Isci Partisi Gazete Haber Manset (6)Yalova Tip Turkiye Isci Partisi Gazete Haber Manset (4)Yalova Tip Turkiye Isci Partisi Gazete Haber Manset (5)Yalova Tip Turkiye Isci Partisi Gazete Haber Manset (2)Yalova Tip Turkiye Isci Partisi Gazete Haber Manset (1)

Editör: Arda Yavuz