Merhaba sevgili okurlarım, Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve 10 ilimizi etkileyen deprem felaketi dolayısıyla sizlerle birlikte olamadık. Tüm kamuoyunun gündeminde olan ama yazılı ama görsel yayınları gönlümüz kabul görmese de takip ettik. Böyle bir felaketin yabancısı olmadığımız halde, beterin beteri varmış diyeceğimiz bir yıkımın olmadığını felaketin büyüklüğü ile uzaktan da olsa yaşamış olduk. Bu vesile ile hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza sıhhat temennisinde bulunmaktan başka yapacak bir katkımız olmadığı gibi tekrarının da olmaması dileğimizi iletiriz.

Katkı derken üzerimize düşen ne varsa elimizden gelen ne varsa tabi ki yardımlarımızı esirgemedik. Ama gel gör ki felaketin büyüklüğü ve tahmin bile edemeyeceğimiz yıkım herkes gibi bizim de elimizi kolumuzu bağladı. Onun içindir ki hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza sıhhat dileyebiliyoruz.

Dünyamızın tabi ki memleketimizin her bir köşesinden gelen iyi ve kötü ilişkilerimiz olan tüm yardımseverlere şükranlarımızı iletiriz, sağ olsunlar var olsunlar.

Ayrıca bu yüzyılın felaketini ama yerinde ama uzakta yaşamış bazı vatandaşlarımız ve tabi ki medya, kendilerine çıkar ve menfaat sağlaması amacı ile harekete geçmeleri, dünyanın her bir köşesinden gelen yardımsever gruplara karşı yine yapacağımızı yaptık.

Sakın ha, bugünde demokrasi olmaz, bugün birlik ve beraberlik günüdür.

Saygılarımla.