Haftada bir gün Yalova Gazetesinde bana ayrılan köşemde sizlerle birlikte yaşadığım veya tanık olduğum sanattan, spordan magazinsel olaylardan derlenmiş konularla iç içe olma heyecanım, asrın deprem felaketi sebebiyle gündem dışında kaldı.

Bir taraftan da yaşama tutunan depremzedelerimizin morale ve motivasyona da ihtiyacı olduğu muhakkak.

Televizyonlarda buna benzer medya takibinde görüyoruz ki, diziler, eğlence programları hiçbir şey olmamış gibi olanca hızıyla devam ediyor, bence de doğrusu bu.

Hayata tutunmanın yiyecekle, içecekle, barınmakla yetmediğini deprem bölgelerindeki çocuklarımıza hazırlanan aktivitelerle zaten görüyoruz.

Bu teferruatlı öz sözüm sonrası siz sayın okurlarıma dünden bugüne, spordan, sanattan, magazinsel olaylardan derlenmiş tüm yaşadıklarımı sizinle paylaşacağımı defaten kaleme alacağımı tekrar ediyorum.

Desem ki müzik deyip geçmeyin müzik insan yapısını, huyunu, tavır ve davranışlarını açığa çıkaran en müstesna sanat dalıdır.

Çünkü 3 bestenin müziğini ve sözlerini ezberlemiş aklında tutan bir kişi ile hiçbir şarkıyı veya türküyü sonuna kadar mırıldanmayı bile beceremeyen insanla (kadın, erkek fark etmez) ilgili haftaya yazacaklarım var.

Selamlar..