Merhabalar saygıdeğer okurlarım,

Bu hafta sizlerle güzide kulübümüz Yalovaspor hakkında geç kalınmış, yeni ama isabetli bir oluşumun müjdesini vereceğim. İlk önce iyi kötü geçmiş günlerini yakından bilen bir kişi olarak, profesyonel liglerde hatta süper liglerde oynayan takımlarla aynı ligde oynayan takımımız şu an amatör ligde oynayacak, o günlerdeki Yalovaspor’umuzu destekleyen taraftarı olan amatör takımlarla mücadele edeceğiz maalesef.

Samsunspor’la, Rizespor’la, İstanbulspor’la, Karagümrükspor’la, daha birçok şu anda süper ligde oynayan takımlarla mücadele ederken, şimdi taraftarımız olan Yalova’mızın güzide kulüpleri ile mücadele edeceğiz söylediğim gibi.

Güzide kulübümüz nasıl bu hale geldi derseniz bu çok ama çok uzun bir hikaye olur. Güzide kulübümüzü şahsi çıkarlarına alet edenler mi dersiniz, maddi çıkarların peşinde koşanlar mı dersiniz, nazari dikkat çekip bir yerlere gelme sevdasında olanlar mı dersiniz, daha neler neler.

Bugüne kadar hiçbir yetkili kurumumuz başta belediye olarak, sabit gelir getirecek ne bir hamle ne de bir düşünce içinde oldular. 1963 senesinde kurulan Yalovaspor’umuza bugünkü belediye başkanı ve kurmayları el atarak maddi manevi tüm ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik çalışma başlatarak bir ilki hayata geçiriyorlar.

İdari ve teknik manada dahi sorumlulukları da üzerlerine aldılar. Başta Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk ve kurmaylarının yıllardır beklenen bu tavrı ve kararları, bir ilk olması bir yana amatör kümeye düşen güzide takımımızın yeniden eski günlerine dönüş müjdesi olacaktır inancıyla şükranlarımı sunarım.

Saygılarımla.