Bölgesel Amatör Ligi(BAL)’nde ikinci sezonunu geçirmeye hazırlanan Yeşilovaspor 2024-2025 sezonuyla ilgili olarak ilk hamlesini gerçekleştirdi. Önümüzdeki günlerde kongresini gerçekleştirecek olan Yeşil Beyazlı ekip ismini de Yeşil Yalovaspor FK yapacağını da duyurmuştu. Hedefini TFF 3. Ligi olarak belirleyen Yeşilovaspor sportif direktörlük görevine Yalova futbolunun en önemli isimleri arasında yer alan Ferit Erişçi’yi getirdi. Son olarak Süper Amatör Kümede Yalovaspor’la şampiyonluk yaşayan tecrübeli isim, kulüp başkanı Yalçın Oruç’la görüşmesinin ardından ardından kendini Yeşil Beyazlı renklere bağlayan anlaşmaya imza attı.

Futbola Doğuşspor’da başlayan Ferit Erişçi ardından Yalovaspor’a geçmiş ve burada profesyonelliğe adım atmıştı. Birçok başarıya imza atan başarılı isim Tarsus İdmanyurdu, Bozüyükspor, Körfez Spor Kulübü, İnegölspor, Turgutluspor, Ankara Keçiörengücü, Erzurumspor Futbol Kulübü, GMG Kastamonuspor, Sakaryaspor A.Ş., HES İlaç Afyonspor ve yine Yalovaspor’da profesyonel kariyerine devam ettikten sonra 1966 Edremitspor, Burhaniye Belediyespor ve Yeşil Kırmızılı ekibimizde amatör olarak top koşturdu.

TFF 2. Liginde 295 maçta 34 gol, TFF 3. Liginde 97 karşılaşmada 12 gol ve Bölgesel Amatör Ligi’nde 42 müsabakada oynayıp 6 gol atma başarısı gösteren Ferit Erişçi Türkiye Kupası’nda da 11 kez boy gösterip rakip ağları tam 2 kez havalandırdı. Kariyerine Sportif Direktör olarak devam edecek olan Erişçi 2015-2016 sezonunda Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile şampiyonluk sevinci yaşamıştı.

Marina Şimşek YTSK’nın Gurur Oldu Marina Şimşek YTSK’nın Gurur Oldu

Kaynak: Haber Merkezi