Başarılı spor adamı Yalovaspor’da Bölgesel Amatör Lig şampiyonluğu yaşadığı dönemde beraber çalıştığı Aytaç Yaka ile yeniden çalışma fırsatı bulacak.  Başarılı bir futbol kariyerinin ardından antrenörlük hayatına başlayan Eren Özen Yalovaspor’un ardından bu sezon Mersin ekiplerinden Anamur Belediyespor’da görev yapmıştı.

Yeşilovaspor Kulübü tesislerinde Başkan Yalçın Oruç ve Sportif Direktör Sefa Demir’le görüşme yapan başarılı çalıştırıcı ardından kendini Yeşil Mavili renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.

Eren Özen Kimdir?

Futbola Yalovaspor altyapısında başladı ve 2000 yılında Gençlerbirliği'yle profesyonelliğe geçiş mukavelesi imzalayarak Gençlerbirliği altyapısına alındı. Üç sezon Gençlerbirliği Paf takımı için görev aldıktan sonra 2002-03 sezonun başında Gençlerbirliği'nin ara takımı olan eski ismiyle Gençlerbirliği OFTAŞ yeni ismiyle Hacettepe'ye transfer oldu. Hacettepe için ilk resmî karşılaşmasına 8 Eylül 2002 tarihinde Mobekkaspor'a karşı oynanan 3. Lig karşılaşmasında çıktı. Hacettepe için altı sezon görev yaptı ve takımıyla bu süreç içerisinde 3. Lig'den 1. Lig'e kadar yükselmeyi başardı. 2008-09 sezonunda Malatyaspor'da oynadıktan sonra 2009-10 1. Lig ekiplerinden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'a transfer oldu.

Sonrasında ise 2013-2014 yılları arasında Orduspor, 2014-2015 sezonunda ise Corendon Alanyaspor, 2015-2016 sezonunda Baynet İnşaat Balıkesirspor,2016-2017 sezonunda Atakaş Hatayspor ve Tokatspor, 2017-2018 sezonunda Bayburt Özel İdarespor’un ardından Yalova’ya dönüş yaparak Bölgesel Amatör Ligdeki temsilcimiz Altınova Belediyespor’a sonrasında Yalovaspor’a transfer olup futbol yaşantısını noktaladı.

Daha sonra antrenörlük hayatına başlayan Eren Özen Yalovaspor’un Bölgesel Amatör Liginde iampiyon olduğu sezon Aytaç Yaka ve Sefa Demir ile birlikte teknik kadroda yer aldı. Yeşil Kırmızılı ekiple TFF 3. Liginde yardımcı hoca olarak görev yapan Özen en son Mersin’in BAL temsilcilerinden takımlarından Anamur Belediyespor’da görev yaptı.

Eren Özen Yeşilovaspor’un teknik kadrosuna dahil oldu (2)

Editör: Rümeysa Şahin