Fransa Ulusal Meclisi Eski Üyesi Mirabeau o meşhur sözünde söylediği gibi “Adalet topaldır ağır ağır yürür fakat gideceği yere er geç ulaşır.” Nitekim 2020 yılında bize yapılan siyasi operasyon ilk olarak yüce Türk Adaleti önünde tecelli etti ve aklandık. Bu süreçte bedeller ödedik.

Hepinizin malumu Yalova Belediye Başkanlığına talip olarak aday adayı oldum. Parti büyüklerimiz Sayın Mehmet Gürel’in adaylığını uygun görerek bizlere de partimize ve adayımıza destek olma görevini verdiler. Aday adaylığı sürecinde benim sloganım “Halkın Adaleti Yeniden Tecelli Edecek”ti. Neden bu sloganı seçmiştim çünkü halkın adaletine güveniyordum. Çünkü 2014 yılında yapılan haksızlığa Yalova halkı kayıtsız kalmamıştı. 2019’da verdikleri oy gasp edilmişti. Bunun hesabına soracaklarına olan inancım tamdı.

Geçtiğimiz Pazar günü sandık başına gittik. Siyasi oyunlar sonucunda göreve atanmış başkan bu kez halkın huzurundaydı. Yalova halkı yargıyı sandıkta dağıttı ve hak yerini buldu. Halkın adaleti tecelli etti ve biz Yüce Türk Adaletinden sonra halkın adaletinde de aklandık. Bu kez hem de sadece başkanlık değil meclis çoğunluğunu da vererek tepkisini gür bir şekilde ortaya koydu Yalova halkı. 

Bizlere olan inancını sandıklara yansıtan kıymetli hemşehrilerime sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

Ailem yarım asırdan fazladır siyasetin içerisinde yer alıyor. Bu dönem babamdan, abimden aldığım bayrağı yeğenim Harun Güleç’e teslim ettim. Yalova’ya 5 yıl hizmet edecek olan ekibin bir parçası olacak olan Harun, inanıyorum ki bizlerden edindiği siyasi birikimiyle önemli katkılar sağlayacak.

Bu başarıda emeği olan tüm ekibi bu vesileyle bir kez daha kutluyor, Belediye Başkanlığı görevine seçilen Sayın Mehmet Gürel’e de başarılar diliyorum.

Rabbim utandırmasın…