Değerli okurlarımız; bir süredir sizlerle tarım ve hayvancılık konusunda bilgi ve birikimlerimi bu satırlar aracılığı ile paylaşıyordum. 50 yıldır sektörün içerisinde yer alan bir firma olarak bu konudaki deneyimlerimizi sizlere aktardım. Bundan sonra ise güncel konular üzerine sizlere sesleneceğim.

Tarım ve hayvancılığın yanı sıra ailem uzun yıllar siyasi hayatın içerisinde yer aldı. Babam Harun Güleç, 1995 yılında il olan Yalova’mızın bu sürecinde aktif görev alan siyasi büyüklerimizden bir tanesiydi. 1995 yılında Yalova’nın il olmasıyla birlikte kentimizin ikinci günlük gazetesi olan Yalova Gazetesi de o dönemde haftalık olarak yayın hayatına başladı. Faruk Tezcan’ın önderliğinde yayın hayatına başlayan Yalova Gazetesi 1 yılın ardından kendi baskı tesislerini kurarak günlük olarak baskıya geçiş yaptı. Henüz yeni il olmuş Yalova’da gösterdiği başarılı ve ilkeli yayınlarıyla farkını ortaya koydu. Geride kalan 28 senede Yalova Gazetesi çizgisini hiç bozmazken kendini de geliştirmesini bildi.

Günümüze geldiğimizde çağın gereksinimi olarak teknoloji ön plana çıkmakta. Yalova Gazetesi imtiyaz sahibi Hayri Tezcan’ın bu yönde önemli adımları var. Yalova Gazetesi önümüzdeki süreçte o alıştığımız klasik baskılı materyalin haricinde tüm dijital mecralarda da karşımızda olacak. Bunun gerçekleşmesi için altyapı tamamlanmış durumda. Yalova Gazetesi ailesi yeni ekip arkadaşlarıyla büyüyor. Bende bugün ki yazımda bu gelişimden duyduğum memnuniyeti sizlerle paylaşarak, bu ailenin yazı grubunun bir parçası olmaktan dolayı duyduğum onuru paylaşmak istedim.

Çağın gereksinimlerine ayak uydurarak her geçen gün daha da büyüyen Yalova Gazetesi her zaman aynı çizgide ilkeli haberciliğini sürdürmeye devam ederken sizlerle her hafta bu satırlarda buluşmak dileğiyle saygı ve sevgilerimi sunuyorum.